marți, 25 noiembrie 2008

marţi

astăzi, la liceu......făceam un exerciţiu de prezentare personală la o clasă ..... şi, vorbind despre familia sa, o fată îmi spune de maică-sa, îi dă numele ...... când dă să treacă la tată, se opreşte puţin, încurcată......mă uit la ea întrebător......mă gândeam că poate nu ştie vreun cuvânt în engleză.....nu era asta......îmi zice, pe un ton plin de amărăciune....."tata e mort!".......bizar - mi-au rămas cuvintele ei în minte.....sunt şi acum curios care e numele lui taică-su, deşi nu-mi aduc aminte nimic altceva din prezentarea ei sau a celorlaţi din clasă.......dar n-am mai întrebat-o nimic atunci ...... n-am avut curaj ......... oricum, odată mort, nu-ţi mai meriţi numele, crecă nici pentru cei apropiaţi!

10 comentarii:

Anonim spunea...

Moartea iti da numele de dinainte de nastere.

Anonim spunea...

ooo dom' profesor da ce blog avem.. la naiba si cu profii din ziua de azi!!!:| :))

P.S. ne vedem la sc:))

Anonim spunea...

Frumos, incet astia micii iti dau foc la pravalie.Ce n-as fi dat sa citesc si eu la vremea mea chestii asa de interesante si adanci despre profii mei.Nu stiu cum as fi reactionat atunci dar acum ai tot respectul meu.Tine curu sa te pup.

Anonim spunea...

deja multi din liceu iti stiu blogul, si te cam privesc cu scarba, si daca-l afla directiunea, atunci da cacare! Apropo, intelegem disperarea, dar nu e frumos sa faci cu ochiul la eleve, dom' profesor!

Anonim spunea...

măi măi....da cum se face că toţi curajoşii sunt anonimi?!
hehehe.....mi se fâlfâie....lectură plăcută în continuare!

Nimeni spunea...

Gradul de prostie la unii, de fapt la unele e direct proportional cu pudoarea.Ele nu o sa se futa in p**da ci in gura pentru ca p**da e un cuvant urat.Sper ca nu toata generatia mcdonalds pe care o admir pentru nonconformism, poarta ochelari de cal.Mai au de mancat pana la a intelege literatura postmodernista."Vai dom' profesor nu trebuia sa-i faceti cu ochiul, trebuia sa-i faceti din pula ca alta era treaba si nu se mai scarbea domnisoara eleva cu mintea stramta care are la activ doar doua sms-uri citite la viata ei.Muie damelor proaste!

Anonim spunea...

fufii si fufele de la scoala...anonimilor de liceu deschideti-va mutrele intunecate...la mai multe frate-miu...si muie la cei scarbiti!

Anonim spunea...

esti cu capu'..rau de tot..

Anonim spunea...

Puneti mana si cititi o carte adunatura de idioti! Nu mai soptiti pe la colturile scolii "uite-l p cretu...ai vazut ce blog are?". Ce? n-ati mai auzit cuvantu pula pana acum?

Anonim spunea...

Bai Adutzule, te fac micutii.