marți, 11 noiembrie 2008

marţi

azi mi-am dat demisia din meseria de critic literar......am terminat cu asta......nu mai am de mult intenţii academice ..... sau să fiu deştept......mi-a luat ceva timp să realizez asta......am încercat 3 ani la rând să fac rost de bani pentru doctoratul meu din anglia ..... inutil ..... am aplicat peste tot pentru burse.....şi mi-au dat muie, pe rând, universitatea britanică de la care aveam oferta de studii ..... fundaţii britanice şi româneşti ce ofereau burse de genul ăsta ...... instituţia prezidenţială românească (care nici nu s-a obosit să-mi răspundă.....şi doar sunt obligaţi, conform legii, să răspundă la orice solicitare, oricât e ea de cretină, în termen de 30 de zile), ministerul educaţiei ...... am ajuns să-i compun o scrisoare emoţionantă până şi majestăţii sale regelui mihai I al româniei .... căcănarul.....toţi mi-au răspuns extrem de politicos.....în nişte scrisori superbe, cu antet, venite recomandate....le am pe toate acasă, undeva sub dulapul de haine din dormitor.....că s-o sug.....dă-i în mă-sa pe toţi!!
M-am întâlnit în seara asta cu Petre Isachi, redactorul-şef de la revistă....scriu acolo de 8 ani......şi i-am explicat că m-au părăsit pretenţiile intelectuale.....şi n-am să mai scriu critică literară deloc de-acu înainte......ce pierdere pentru cultura românească....ha ha ha !.....şi să mă scoată din caseta de redacţie.....cred că se aştepta.....nu-i mai dădusem un text pentru revistă de vreo 4 luni.....mi-a dat nişte numere ale revistei.....mi-a strâns mâna şi mi-a urat noroc...............ţelul meu de-acum încolo e să fiu prost!

Mă mulţumesc cu puţin acum.....să am destule intoxicante la îndemână, ca să pot să mă amăgesc că n-aş fi inutil: băutură ..... pornografie ...... cărţile mele ..... tv-ul ..... destule episoade cretinizante TAAHM sau That 70's show în calculator ...... internetul.....sau blogul ăsta de căcat.....deşi nici astea nu sunt îndeajuns uneori.....mai ales în acele momentele când sunt invadat de luciditate şi de conştiinţa că viaţa este o curvă insuportabilă şi nenorocită....cu lăţei!

3 comentarii:

Anonim spunea...

BINE AI VENIT!

Anonim spunea...

Bine ai venit printre cei prosti?

Anonim spunea...

da bah...asta e intrebarea la ce am zis mai sus...hai ca nu e greu sa ghicesti...ca e comentariu de om mai slabutz la minte...alte nelamuriri? nimeni?