duminică, 2 noiembrie 2008

duminică

nu e corect .... nu văd nicio speranţă ...... nicio ieşire ..... sunt prizonier .... pe viaţă ..... sunt disperat.....băga-mi-aş pula în existenţă ..... nu mă mai pot amăgi ...... totul e negru în jur....sumbru....totul s-a golit de sens ..... numai durerea care mi-a invadat creierul ..... şi stomacul ...... şi în piept ..... e singurul lucru care-mi aminteşte că trăiesc.....cred că asta e esenţa lucrurilor.....e crunt aici.....unde totul este lipsit de sens....de însemnătate....nu mă mai pot păcăli cu nimic ..... cu slujba, băutura, tv-ul, cărţile mele.....nimic nu mai funcţionează.....nimic....mă îngrozeşte gândul că o să mă trezesc dimineaţă.....şi o să reiau jocul ăsta gol....inutil....fără nicio finalitate....şi plin de durere....nu e corect

3 comentarii:

Nimeni spunea...

O fi vremurile astea de criza sau asta e adevarul? Totusi am dedus eu logic si indubitabil ca adevarul nu doare ci plictiseste asa ca mai sapa.
Scapa si de durere si o sa dai peste adevar, adica peste nimic, starea de suprema iluminare.
Dupa ce o sa atingi starea asta vino pe la mine sa mergem impreuna la spitalul de nebuni.Eu am facut deja rezervare, simt ca sunt aproape.Baga tare, lautare!Yuuu,yuuu,yuuu, zi-i maaaaaiiiiiiii!

Nimeni spunea...

sau cum spunea o rubedenie de a ta :"vrajeli pe curu vostru de fraieri...neintelesi ce va credeti...succese"

Anonim spunea...

nu ştie lumea să aprecieze nişte suflete sensibile şi neînţelese ca noi....la naiba!!!